انگور

سالانه بیش از ۷۲ میلیون تن انگور در دنیا تولید می شود. 

از قسمت های مختلف انگور (پوسته و هسته ) در

 ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده زیادی می شود.

شیره: شیره انگور از هزاران سال پیش چاشنی و در بعضی مواقع غذای اصلی مردم ناحیه های کوهستانی بوده است. انگور و مشتقات آن با فرهنگ این مردم عجین شده است. در صبحانه هایشان شیره انگور و دانه های مغذی کنجد را جای داده اند که یکی از مغذی ترین ترکیب هاست. 

تهیه شیره انگور

تفاوت عمده ای که در روش صنعتی با سنتی وجود دارد، استفاده از ماشین آلات به جای انسان است. مراحل له کردن، صاف کردن و پختن در محیط صنعتی و به کمک ماشین ها انجام می شود.

به طور معمول در روش تولید صنعتی از شستن انگور پرهیز می کنند و همین طور آن ها را دانه نمی کنند بلکه انگورها را با خوشه له کرده و آب آن را می گیرند. بقیه مراحل همگی باید طی شوند.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها